Home

Ons team

Het allerbelangrijkste van de hele praktijk is natuurlijk ons team! Goed op elkaar ingespeeld, omringen we elke patiënt met de beste zorgen. Onze open en positieve sfeer draagt bij tot het welbevinden van uw dier. Hieronder ziet u de mensen die zich dagelijks met hart en ziel voor de De Wal inzetten en hun best doen om elke patiënt te genezen.

Paul en Rita

Paul en RitaDe oprichters en zaakvoerders van Dierenartsenpraktijk De Wal zijn Paul en zijn vrouw Rita. Paul heeft ruim 30 jaar ervaring als dierenarts en is een echte aanpakker, gepassioneerd door zijn beroep. Hij heeft 2 bijkomende titels van vakdierenarts behaald: een voor nutsdieren en een voor paarden - Paul is immers zelf een fervente paardenliefhebber. Hij werkt in de dierenartsenpraktijk, maar komt ook op huisbezoek. Rita behartigt inmiddels meer dan 25 jaar het reilen en zeilen binnen de praktijk, zelfs in de grootste drukte zorgt ze ervoor dat alles efficiënt en gestroomlijnd verloopt. Gelukkig wordt ze vakkundig bijgestaan door Fien, haar trouwe Yorkshire Terrier.

Nicole

Nicole Nicole is onze onmisbare toeverlaat aan de balie. Wanneer u naar onze praktijk komt of wanneer u ons nummer belt, zal het vaak Nicole zijn die u te woord staat. Van opleiding is Nicole master in de bio-ingenieurswetenschappen. Zij staat u bij met raad en daad wanneer uw dier speciale voeding nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege een allergie. En u kunt ook rekenen op haar advies wanneer u uw lieveling terug ophaalt na een heelkundige ingreep.


Sabine

SabineSabine is in juli 2014 afgestudeerd als Master in de diergeneeskunde, optie paard. Tijdens haar opleiding volgde ze diverse stages, zowel in binnen- als buitenland. In augustus 2014 startte ze met een "Rotating Equine Internship" in Dierenkliniek De Bosdreef. Ze heeft een passie voor orthopedie (mankheidsonderzoeken, radiografie en echografie), interne geneeskunde en alle gerelateerde domeinen. Sinds september 2015 vervoegt ze het team van De Wal Dierenartsen.
De hele groep

In één woord: teamwork!
groepsfoto.jpg
Dierenkliniek Pelt - de dierenartsen
Stuur ons een e-mail
Home