Home

Ons team

Het allerbelangrijkste van de hele praktijk is natuurlijk ons team! Goed op elkaar ingespeeld, omringen we elke patiënt met de beste zorgen. Onze open en positieve sfeer draagt bij tot het welbevinden van uw dier. Hieronder ziet u de mensen die zich dagelijks met hart en ziel voor De Wal inzetten en hun best doen om elke patiënt te genezen.

Paul en Rita

20240426_161248.jpgDe oprichters en zaakvoerders van Dierenartsenpraktijk De Wal zijn Paul en zijn vrouw Rita. Paul heeft ruim 40 jaar ervaring als dierenarts en is een echte aanpakker, gepassioneerd door zijn beroep. Hij heeft 2 bijkomende titels van vakdierenarts behaald: een voor nutsdieren en een voor paarden - Paul is immers zelf een fervente paardenliefhebber. Hij werkt in de dierenartsenpraktijk, maar komt ook op huisbezoek. Rita behartigt inmiddels meer dan 35 jaar het reilen en zeilen binnen de praktijk, zelfs in de grootste drukte zorgt ze ervoor dat alles efficiënt en gestroomlijnd verloopt.


Sabine

032.jpgSabine is in juli 2014 afgestudeerd als Master in de diergeneeskunde, optie paard. Tijdens haar opleiding volgde ze diverse stages, zowel in binnen- als buitenland. In augustus 2014 startte ze met een "Rotating Equine Internship" in Dierenkliniek De Bosdreef. Ze heeft een passie voor orthopedie (mankheidsonderzoeken, radiografie en echografie), interne geneeskunde en alle gerelateerde domeinen. Sinds september 2015 vervoegt ze het team van De Wal Dierenartsen.


IMG-20240424-WA0012.jpg

Sabrina

Sabrina studeerde af in 2021, als Master in de diergeneeskunde, optie paard. Na afstuderen heeft ze 14 maanden gewerkt in een eerstelijnspraktijk waar ze zich voornamelijk bezighield met de kleine huisdieren. Vanwege het gemis aan paarden besloot ze om verder te zoeken, waarna ze bij ons terecht is gekomen. Naast paarden en kleine huisdieren gaat haar interesse ook uit naar de osteopathie. Hiervoor is ze in 2022 aan een 3-jarige opleiding gestart.IMG-20240425-WA0002.jpg

Axelle

Axelle studeerde in 2022 af als paardendierenarts. Hierna startte ze een één jaar durende internship in de paardenkliniek van het Veterinair Centrum Someren, waar ze zich verdiepte in alle takken van de paardengeneeskunde. Ze heeft tijdens dit jaar een bijzondere interesse gekregen voor de orthopedie, sportgeneeskunde en alle bijhorende takken van het paard. Sinds 2024 maakt ze deel uit van ons team.BelenIMG-20240417-WA0002.jpg

Belen studeerde in 2022 af als dierenarts kleine huisdieren in Spanje. Hierna deed ze verschillende internships in hospitalisatie en spoed, alsook neurologie. Momenteel is ze bezig met een Masteropleiding interne geneeskunde voor kleine huisdieren en wil ze zich verder verdiepen in de chirurgie en beeldvorming. Aan het einde van 2023 verhuisde ze naar België, waarna ze zich in 2024 bij ons team vervoegde. Op dit moment staat zij jullie nog te woord in het Engels, maar is ze gemotiveerd bezig met Nederlandse lessen te volgen.


Nicole

20240426_154006.jpgNicole is onze onmisbare toeverlaat aan de balie. Wanneer u naar onze praktijk komt of wanneer u ons nummer belt, zal het vaak Nicole zijn die u te woord staat. Van opleiding is Nicole master in de bio-ingenieurswetenschappen. Zij staat u bij met raad en daad wanneer u vragen heeft over bepaalde ingrepen of behandelingen van uw dier. Ook kunt u rekenen op haar advies wanneer u uw lieveling terug ophaalt na een heelkundige ingreep.
Tessa
IMG-20240424-WA0008.jpg
Tessa studeerde in 2020 af als dierenartsassistente aan de hoge school in Geel. Ze versterkt het team sinds oktober 2022. Haar grootste passie is dieren, zowel kleine huisdieren als paarden. Binnen de praktijk assisteert ze alle dierenartsen waar nodig. Ze zorgt voor een warm onthaal en geeft alle dieren enorm veel tender, love en care. Ook voor voedingsadviezen voor je hond of kat kan je bij haar terecht.
De hele groep

In één woord: teamwork!
groepsfoto.jpg
Dierenkliniek Pelt - de dierenartsen
Stuur ons een e-mail
Home